MAHMOUD ASHKANIAN

Speciallæge i psykiatri, ph.d.

Jeg er speciallæge i psykiatri og har subspecialiseret mig indenfor neuropsykiatri. Jeg har i mange år været ansat på Psykiatrisk Afdeling ved Aarhus Universitetshospital. Som overlæge ved Neuropsykiatrisk Enhed har jeg i samarbejde med en tværfaglig gruppe foretaget højtspecialiserede udredninger.

I offentligt regi har jeg udover de neuropsykiatriske udredninger lavet mange almen-psykiatriske undersøgelser og retspsykiatriske mentalobservationer. I privat regi har jeg gennem mange år udarbejdet speciallægeerklæringer for jobcentre, forsikringsselskaber, pensionskasser, Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, advokatvirksomheder m.m.

Som overlæge på psykiatrisk hospital har jeg også stået bag etablering af transkraniel magnetstimulation (TMS), som er et nyt behandlingstilbud til patienter med depression. 

Jeg er certificeret TMS-behandler.

BO SØNDERGAARD JENSEN

Kandidatgrad i psykologi fra Aarhus Universitet. Autoriseret psykolog, specialist samt supervisor i psykoterapi med voksne.

Har de sidste 15 år arbejdet med patienter i både privat praksis og psykiatrisk regi.
Er specialiseret i behandling af depression, angstlidelser samt PTSD. Tilbyder behandling med kognitiv adfærdsterapi, Prolonged Exposure Therapy samt EMDR til behandling af PTSD.

Ligeledes tilbydes der behandling med Compassion Fokuseret Terapi (CFT). CFT er målrettet mennesker med lavt selvværd og svigtende indre psykisk balance. I CFT arbejdes der med at få skabt den tryghed og de selvregulerende forudsætninger, der ikke er blevet etableret tidligere igennem livet. Sagt på en anden måde hjælper CFT med at få bygget et stabilt fundament i psyken.

 

MONA AAGAARD MADSEN

Sygeplejerske, MBSR- Mindfulnesslærer. 

Individuelle forløb, gruppeforløb, pårørendesamtaler.
Målgrupper: Personer med blandt andet stress, angst, depression og ADHD. 

Behandling:

  • Psykoedukation
  • Forløb med kognitiv adfærdsterapeutisk fokus
  • Mindfulness 
  • Stresscoaching

HALIL ÖZTOPRAK

Jeg er autoriseret psykolog og blev færdiguddannet fra Aarhus Universitet i 2011. 

Jeg kommer oprindeligt fra Tyrkiet, men har boet i Danmark i over 25 år. Jeg taler flydende dansk, tyrkisk og engelsk. 

Jeg har erfaring indenfor det kliniske område og arbejder med kognitiv adfærdsterapi og mindfulness til såvel dansk- som tyrkisktalende patienter.

Jeg har tidligere arbejdet ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. 

Jeg er nu ansat ved Aarhus Universitetshospital, Skejby og er i gang med specialpsykologuddannelsen indenfor Børne- og Ungdomspsykiatrien. 

 

BABAK M. MATAEE

Cand. aut. psych. Jeg er i gang med at videreuddanne mig som specialpsykolog indenfor Børne- og Ungepsykiatri.

Jeg tilbyder behandler til såvel dansk- som farsitalende patienter. 
For at møde mine klienter hvor de er, anvender jeg virksomme værktøjer og teknikker skræddersyet til den pågældende klient, situation og opgave.

Jeg er certificeret terapeut indenfor ACT (Acceptance and Commitment Therapy), MBSR/MBCT (Mindfulness), EMDR (traumebehandling) og hypnoterapi. I årevis har jeg arbejdet med KAT (kognitiv adfærdsterapi) samt modtaget supervison herpå. Jeg er certificeret indenfor programmerne Cool Kids (angst - 7-13 år), Diamantforløbene (vrede - 5-25 år) og ESPCT (krisepsykologi). Jeg har desuden erfaring med Chilled programmet (angst - 13-19 år).

I mine tidligere ansættelser har jeg arbejdet i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, på asylcentre, konsulenthuse og i privatpraksis. Tilbyder også udredning- og vurderingsopgaver.

FRODE BJERKELY

Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent i 2001.

Siden sommeren 2001 har jeg arbejdet på Psykiatrisk Hospital i Aarhus.

Jeg har arbejdet på såvel almenpsykiatrisk som retspsykiatrisk afdeling. Jeg har siden 2014 fungeret som teamkoordinator for Enhed for ECT og TMS ved Aarhus Universitetshospital, Skejby.
Jeg er certificeret TMS-behandler og har generelt gennem hele min karriere løbende efteruddannet mig. 

I Mentis er jeg tilknyttet som konsulent, der udfører, planlægger og gennemfører TMS forløb.

ÖZLEM MIHLADIZ ASHKANIAN

Jeg er uddannet social-og sundhedsassistent med mange års psykiatrisk erfaring fra mit tidligere arbejde på Psykiatrisk Hospital i Aarhus.

Derudover er jeg uddannet zoneterapeut, NADA-behandler (øre-akupunktør) og certificeret TMS-behandler (Transkraniel Magnet Stimulation).

Jeg er medlem af brancheforeningen FDZ og er registreret som RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler) zoneterapeut. Jeg er desuden uddannet til at udføre lymfedrænage behandlinger på både krop, hoved og i ansigtet.

Jeg arbejder med psykoedukation og kropsterapi. Den kropsterapeutiske del af mit arbejde baserer sig på NADA (øre-akupunktur) og udvalgte teknikker fra zoneterapien (inkl. meridianbehandling (behandling af energibaner på hele kroppen) og meridianterapi (behandling udelukkende på tæerne)).
NADA kan afhjælpe problemer med angst, smerter, stress, afhængighed, rastløshed, søvnproblemer samt uro.
Ved Mentis Neuropsykiatrisk Klinik har vi en holistisk tilgang til helbredet. For at genskabe balancen mellem krop og sind anvender vi forskellige discipliner herunder psykologiske metoder, biologiske behandlinger og kropsterapi.